Søknadsfrist drift og aktivitetsstøtte er 1 mai

Kjære ØBURs medlemsorganisasjoner!

Østfold Barne- og Ungdomsråd (ØBUR) er en paraplyorganisasjon for over 30 barne- og ungdomsorganisasjoner i Østfold. Østfold fylkeskommune gir prosjektstøtte og drifts- og aktivitetstilskudd direkte til medlemsorganisasjoner i ØBUR.

Drifts- og aktivitetstilskudd/prosjektstøtte

Østfold Barne- og Ungdomsråd (ØBUR) er en paraplyorganisasjon for over 40 barne- og ungdomsorganisasjoner i Østfold. Østfold fylkeskommune gir prosjektstøtte og drifts- og aktivitetstilskudd direkte til medlemsorganisasjoner i ØBUR.

Søknadsfristen for drifts- og aktivitetstilskudd for 2016 er 1. mai og for prosjektstøtte 2017, er fristen 1. oktober.

Se Østfold fylkeskommunes hjemmesider for mer info.

 For mer informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver Stein Cato Røsnes.

image1
Tilbake til oversikten